paranormaal

Mondelinge Workshops (in groepsverband)

Het grote voordeel van het volgen van een mondelinge cursus of workshop in groepsverband is datje altijd leuke mensen ontmoet, die dezelfde interesse hebben als jij. Zie je er tegenop om alleen tussen een groep met allemaal onbekenden te gaan zitten, neem dan een vrien(in) of partner mee. Gedeelde vreugde is altijd dubbele vreugde.Hier volgen een aantal leuke workshops en cursussen:

De Reis naar mijn Ik

Ontdek je 'ware' zelf door middel van schilderen.
Tijdens de cursus 'reis naar mijn ik' leer je als eerste om het ego, logica, gevoel, je geestelijke gidsen en intuïtie te onderscheiden van elkaar.
Meer informatie hier

Reiki cursussen

Er worden over heel Nederland verspreid veel Reiki cursussen gegeven. Er is er altijd wel een in jouw buurt. Maar als je zoekt naar echt goede Reiki cursussen met veel extra's, die goed betaalbaar zijn en die bovendien gegeven worden door een Reiki Master met 25 jaar ervaring, dan speelt reisafstand minder een rol. Dat blijkt ook amdat naar deze cursussen niet alleen mensen vanuit heel Nederland komen, maar ook vanuit België en zelfs (geëmigreerde Nederlanders) uit Duitsland, Luxemburg, Zwitserland en Spanje.
Meer informatie en aanmelden hier